Nyckelfärdiga hus eller bygg helt själv

Att skapa ett hem med sin egen personliga prägel och still är allas dröm och på Sjömarkenshus är det just det som det handlar om.

Frågor så som hur mycket huset skulle kosta, hur stor boendekostnad har man råd med eller vilken tomt man ska ha och var tomten är placerad är bara några frågor som man skulle förberedda i samtalet med byggherren.

Med ett stort sortiment av lösvirkeshus som håller byggkostnaderna låga med bibehållen kvalitet tillfredsställer Sjömarkenshus kundernas önskemål på ett bra sätt. Man tar tillsyn till en del aspekter innan man startar byggnationen. Varifrån kommer solen på morgonen eller på eftermiddag, vilka planbestämmelser är det som gäller, vilken färg önskar man, både invändigt och utvändigt eller vilka material som är mest lämpliga är bara några frågor som båda parterna involvera sig i.

Det finns mycket att ha i åtanke och Sjömarkenshus kommer med en del lösningar och svar. När allt är på sin plats upprättar man en tydlig leveransplan och bygget kan börja. Antingen bygger du helt själv, med delat arbete för vissa moment eller så låter du oss bygga ett nyckelfärdigt hus åt dig.
Att SjömarkensGruppen dessutom är en ”Certifierad passivhusbyggare” ger ytterligare garantier vad det beträffar energieffektivitet, kvalitetsmässigt utförande och en rationellt ökad boendekomfort.