Robusta mattor för vältraffikerade entréer

En entrématta är i grund och botten en lösning på ett problem. Det problemet är det konstanta indragandet av smuts och fukt som dels utgör slitage på golv och golvytor men också annars onödiga underhålls- och städkostnader. En bra entrématta ger även en lindring vad gäller eventuell halkrisk då en effektiv entrématta är utformad och framtagen för att maximera upptagandet av lort, regnvatten samt snö och slask.

Nyckelordet i detta är ju effektivitet. Det är ett tydligt problem som ska till att lösas och desto mer effektivt den uppgiften kan lösas desto bättre får man anse verktyget i fråga att vara. ”Verktyget” i detta fall är förstås en entrématta från Berendsen. Dessa är mattor som enkelt klarar grovjobbet och är tillverkade av specialframtaget ludd med tuft på 10 millimeter som effektivt binder smuts och fukt mellan mattans fibrer. Dessutom är undersidan av mattan tillverkad av ett material med gummibeläggning som gör att mattan ligger still, slät, och alltid på sin plats.

Mattorna från Berendsen finns naturligtvis i många olika utformningar och i olika färgval samt för olika typer av byggnader och entréer och även med tillval såsom din egen verksamhets logotyp tryckt på ovansidan jämte till exempel en liten hälsningsfras eller liknande.

Rekommendationen är även att ta del av Berendsens mattservice . Läs mer om entrémattor från Berendsen och om hur något så simplistiskt som en matta kan förhöja din entré och din verksamhets lokaler och övergripande intryck på Berendsens hemsida, Berendsen.se.